Direct contact? 06-21144223

Diensten van Buitink Management Advies

BMA kent meerdere diensten voor sectoren procesindustrie, groothandel, retail en detailhandel. Alle werkzaamheden hebben betrekking op beheersing van kwaliteit, voedselveiligheid, diervoederveiligheid en hygiëne. De werkzaamheden zijn gerelateerd aan bestaande normen zoals BRC, IFS, QS, ISO-22000, hygiënecodes en VWA normen. Heeft u support nodig bij de implementatie van EG 2073? Bel ons nu.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een ‘hands on mentaliteit. Onze parttime kwaliteitsmanagers zullen u en uw medewerkers informeren en de praktische invulling, waar mogelijk  en overeengekomen, uitvoeren. U kunt rekenen op een actieve benadering gedurende de gehele doorlooptijd van het project of gedurende de periode dat wij actief zijn als uw parttime kwaliteitsmanager.

Als u vragen heeft over niet genoemde diensten, vraag onze parttime kwaliteitsmanager of hij of één van zijn collega’s bekend is met het vraagstuk. Veel cases werden al behandeld in de afgelopen jaren en leverden veel ervaring en kennis op binnen onze organisatie.

Klik op één van onze diensten voor een beschrijving

Ga naar Contact of Offerte aanvragen en stel uw vraag, we staan u zo spoedig mogelijk te woord.