Direct contact? 06-21144223

Certificeren

Wilt u een BRC certificaat behalen of voldoen aan de eisen van de VWA? Dan bent u bij BMA aan het juiste adres. De parttime kwaliteitsmanagers begeleidden ruim 300 bedrijven naar één of meer certificaten. Wij vergelijken het behalen van een certificaat met het behalen van uw rijbewijs. BMA treedt hierbij op als uw rijschool en een certificatie-instelling draagt zorg voor het certificeren.

Wij maken een plan van aanpak voor u, waarin wij het proces van het certificeren van uw organisatie beschrijven. Het plan van aanpak maakt transparant wat u kunt verwachten. De parttime kwaliteitsmanager kan voor u alle benodigde activiteiten verzorgen. Opstellen van de vereiste procedures, trainen van medewerkers, uitvoeren van interne audits, het coördineren van de aanvraag bij de certificatie instellingen of de VWA. Misschien heeft u meer belangstelling voor het begeleiden van uw HACCP-team. Onze parttime kwaliteitsmanager begeleidt uw medewerkers van A tot Z.

Wij zijn gespecialiseerd in certificaten voor de volgende branches: Duurzaam, Food, Feed en agro

Lees de informatie over de verschillende certificaten op de pagina’s en vraag een offerte aan voor de begeleiding via Offerte aanvragen.