Direct contact? 06-21144223

Hygiëne inspectie

Hygiëne is basis voor ieder levensmiddelenbedrijf. Restaurants, keukens, productielocaties, horeca, viswinkel of marktkraam, iedere ondernemer heeft er mee te maken. Vaak raken de ruimtes echter toch vervuild door nalatigheid, tijdsdruk, ruimtegebrek of onervarenheid. Medewerkers herkennen die vervuiling echter niet meer omdat ze elke dag in dezelfde omgeving lopen en gebruik moeten maken van de aanwezige middelen. Bedrijfsblindheid slaat toe.

slider2Hoe kun je op een effectieve manier hygiëne bespreken met uw medewerkers? Laat deskundige inspecteurs uw winkel of keuken beoordelen en u een beeld geven van de situatie. BMA spreekt vooraf een frequentie met u af wanneer wij uw winkel(s) zullen bezoeken en inspecteren. Wij hebben ervaring met de grootste supermarktketens van Nederland, de visdetailhandel, alle soorten productie omgevingen en de horeca. Iedere hygiënecode vraagt een eigen inspectielijst. Bijvoorbeeld catering, zorginstellingen of benzinestations. BMA beschikt over alle inspectielijsten.

Graag bespreken wij met u vooraf de mogelijkheden van de hygiëne inspecties. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.