Direct contact? 06-21144223

Parttime kwaliteitsmanager

Is uw kwaliteitsmanager tijdelijk niet beschikbaar en wilt u een goede vervanging regelen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van BMA. BMA beschikt over parttime kwaliteitsmanagers, die de werkzaamheden of delen daarvan tijdelijk kunnen overnemen. Denk daarbij aan het uitvoeren van interne audits, het begeleiden van VWA inspecties of certificatie audits. Heeft u achterstand bij het onderhoud van uw kwaliteitshandboek of moet het handboek worden herschreven omdat er een overname is geweest binnen uw bedrijf, de parttime kwaliteitsmanager kan u van dienst zijn. We spreken in het plan van aanpak af welke werkzaamheden en hoe lang de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Heeft uw kwaliteitsafdeling extra ondersteuning nodig door de groei van uw bedrijf of wilt u certificeren voor IFS of BRC? Onze parttime kwaliteitsmanager is in staat om uw kwaliteitsafdeling te ondersteunen en het project te leiden.

Elke dag, elke week, elke maand of gedurende een afgesproken periode: de parttime kwaliteitsmanager van BMA is beschikbaar.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak.