Direct contact? 06-21144223

GMP+ (Plus) Certificaat

Bent u op zoek naar een praktische begeleider naar een GMP+ certificaat? Dan kunnen onze parttime kwaliteitsmanagers u en uw medewerkers helpen. Iedere producent, transporteur of handelaar of deelnemer van de feedketen komt in aanmerking  voor een GMP+ certificaat. Om te kunnen leveren in de feedketen dient u te beschikken over een GMP+ certificaat en uw producten te kopen bij GMP+ gecertificeerde leveranciers. Klik hier voor de eisen van GMP+.

Het certificaat

GMP+ certificatie maakt o.a. onderscheid tussen producten, opslagbedrijven, transporteurs, laboratoria.truck feed laden

We inventariseren eerst over welke procedures en faciliteiten u al beschikt. Daarna vullen in samenwerking met uw kwaliteitsmedewerkers de overige eisen van GMP+ in. We verzorgen de benodigde instructie, zodat u goed voorbereid bent voor de certificatie audit.

Als we hebben vastgesteld dat u voldoet aan de gestelde eisen, verzorgen wij de aanvraag van de certificatie bij de certificatie-instelling van uw keuze. Wij adviseren u daar graag over.

Cursus

Na het toekennen van het certificaat, kunt u ook op onze ondersteuning blijven rekenen. Wij nemen u graag taken uit handen, die zich specifiek op de certificatie richten, zoals interne audits, documentatie-onderhoud en training.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een offerte  aan of neem contact op!