Direct contact? 06-21144223

BRC storage and distribution Certificering

Bent u op zoek naar ondersteuning van uw medewerkers of kwaliteitsdienst voor het behalen van een BRC Storage & Distribution certificaat? BMA kan u helpen om een BRC S&D certificaat te behalen.

Misschien beschikt u al over een kwaliteitssysteem voor de VWA; onze parttime kwaliteitsmanagers zullen gebruik maken van de aanwezige kennis en documenten.

BRC S&D is geschikt voor alle bedrijven die actief zijn in de logistieke keten vanaf de primaire sector tot aan de retailer. De distributie van producten kan via de weg, rails, lucht of per schip. Koeriers en pakketbezorgers kunnen niet onder BRC S&D gecertificeerd worden.

Er zijn enkele uitsluitingsmogelijkheden. Indien u uitsluitend producten opslaat, kunt u transport/distributie uitsluiten van certificatie. Transport van levende dieren en los gestorte landbouwproducten kan niet via BRC S&D gecertificeerd worden. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden van uitsluitingen.

Als u producten produceert of bewerkt, kijk dan naar de eisen van BRC Food. Produceert u verpakkingsmaterialen, kijk dan naar BRC Packaging.

Onze parttime kwaliteitsmanager inventariseert eerst welke procedures u al gebruikt. Beschikt u al over een risicobeoordeling, een gedocumenteerde reinigingsprocedure of ongediertebestrijdingsprocedure en dergelijke, dan is het behalen van het BRC certificaat al snel in zicht.

Training

Wij verzorgen de instructie van uw medewerkers door een praktische training te geven die we eventueel combineren met veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Als we na de verificatie van uw organisatie, de implementatie van het BRC managementsysteem hebben bevestigd, verzorgen we de aanvraag van de certificatie-audit. Indien u dat wenst zijn we aanwezig bij de certificatie-audit zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een offerte  aan of neem contact op!