Direct contact? 06-21144223

HACCP certificaat

Bent u op zoek naar ondersteuning van uw medewerkers of kwaliteitsdienst voor het behalen van een HACCP certificaat? BMA kan u helpen om een HACCP certificaat te behalen.

Misschien beschikt u al over een kwaliteitssysteem voor de VWA; onze parttime kwaliteitsmanagers zullen gebruik maken van de aanwezige kennis en documenten. Hierdoor kunnen we de doorlooptijd van het project verkorten.

Richtlijnen

Klik hier voor de actuele eisen van HACCP.

HACCP is geschikt voor alle levensmiddelen producenten, die producten bewerken en/of produceren. Als u producten opslaat en/of transporteert, kijk dan naar de eisen van BRC Storage & Distribution of IFS Logistics Distribution. Produceert u verpakkingsmaterialen, kijk dan naar BRC Packaging of IFS PACsecure.

Onze parttime kwaliteitsmanager inventariseert eerst welke procedures u al gebruikt. Beschikt u al over een risicobeoordeling, een gedocumenteerde reinigingsprocedure of ongediertebestrijdingsprocedure en dergelijke, dan is het behalen van het HACCP-certificaat al snel in zicht.

Training

Wij verzorgen de instructie van uw medewerkers door een praktische training te geven die we eventueel combineren met veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Als we na de verificatie van uw organisatie, de implementatie van HACCP hebben bevestigd, verzorgen we de aanvraag van de certificatie-audit. Indien u dat wenst zijn we aanwezig bij de certificatie-audit zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een offerte  aan of neem contact op!