Direct contact? 06-21144223

IFS Internationale Food Standaard Certificaat

Bent u op zoek naar een praktische begeleider naar een IFS Food certificaat? Dan kunnen onze parttime kwaliteitsmanagers u en uw medewerkers helpen. Iedere producent van levensmiddelen kan in aanmerking komen voor een IFS Food certificaat als hij voldoet aan de Internationale Food Standaard. Heeft u support nodig voor de onaangekondigde audits van IFS. Vraag dan naar onze flexibele ondersteuning? Klik hier voor de actuele eisen.

Is uw bedrijf actief in de logistieke keten of bent u een handelaar in levensmiddelen, kijk dan eens naar IFS Logistics of IFS Broker op onze website.

We inventariseren eerst over welke procedures en faciliteiten u al beschikt. Daarna vullen in samenwerking met uw kwaliteitsmedewerkers de overige eisen van IFS in. We verzorgen de benodigde IFS training inclusief de Food Defense  eisen.

Als we hebben vastgesteld dat u voldoet aan de gestelde eisen, verzorgen wij de aanvraag van de certificatie bij de certificatie-instelling van uw keuze. Wij adviseren u daar graag over.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een offerte  aan of neem contact op!